Wys³any: Pi± 03 Gru, 2010 17:39 Masturbacja Kobiet Inaczej
Witam,mam wielki problem,mo¿e mi dziewczyny poradzicie,otó¿ mam 38 lat i nie potrafiê inaczej zrobic sobie dobrze tylko przez zaciskanie ud (zak³adaj±c nogê na nogê)odk±d pamiêtam tylko tak siê masturbowa³am,Wchodzi³am na ró¿ne fora internetowe ale nic z tego,bojê siê ¿e to choroba,z³apa³am siê na tym ¿e potrafiê to robiæ cicho i dyskretnie ale to mi daje tyle satysfakcji i odprê¿enia ¿e nie mogê przestaæ(chyba mnie jeszcze nikt nie nakry³)By³o mi g³upio gdy przyszli znajomi,a ja zak³adaj±c nogê na nogê (potrafiê zrobiæ to podwójnie)zaciska³am coraz mocniej i mocniej i dos³ownie sekund zabrak³o ¿ebym dosta³a orgazm,ale wystraszy³am siê ¿e kto¶ móg³ to zobaczyæ,wysz³am do ³azienki dokoñczyæ.......czy która¶ z was mo¿e te¿ tak sobie dogadza jak ja.....Zrozpaczona
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Warning: include(./r2.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/vemmapol/domains/forum18.pl/public_html/includes/page_tail.php on line 72
Warning: include(./r2.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/vemmapol/domains/forum18.pl/public_html/includes/page_tail.php on line 72
Warning: include() [function.include]: Failed opening './r2.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/vemmapol/domains/forum18.pl/public_html/includes/page_tail.php on line 72