Dzi¶ rano zadzwoni³ do mnie mój Brat.
Brat z krwi i ko¶ci, gdy¿ "przybranych " tak¿e mam.
Powiedzia³ rewelacyjn± wiadomo¶æ
20 lipca bêdzie ¶lub mojego Brata i Jego ukochanej :)))
a nas poprosili na ¶wiadków :)))
Jedziemy zatem do Anglii cieszyæ siê, radowaæ i ¶wiêtowaæ.
Mój Brat, jest poza Mê¿em, najwa¿niejsz± osob± w moim ¿yciu.
Tak bardzo siê cieszê :))))))))))))))))))))))))))
Tomek
Do³±czy³: 15 Mar 2009 Posty: 414 Sk±d: Polska
Wys³any: Wto 28 Kwi, 2009 15:27
Wiêc tylko pogratulowaæ i ¿yczyæ m³odej parze wiele lat szczê¶cia.
_________________ Adres mail skasowany na pro¶bê u¿ytkownika.
Tak, dziêkujê Tomku
Mam szczer± nadziejê, ¿e bêd± szczê¶liwi, ¿e ich Mi³o¶æ bêdzie siê rozwijaæ, dojrzewaæ, ¿e do koñca bêd± dla Siebie najwa¿niejsi.
Mam te¿ nadziejê i tego Im ¿yczê, aby zawsze Sobie ufali, by mogli na Siebie liczyæ...
Chyba ka¿dy z nas pragnie szczê¶cia i spe³nienia dla osoby, któr± bardzo kocha
Ostatnio zmieniony przez Scelta Sro 29 Kwi, 2009 11:34, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Warning: include(./r2.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/vemmapol/domains/forum18.pl/public_html/includes/page_tail.php on line 72
Warning: include(./r2.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/vemmapol/domains/forum18.pl/public_html/includes/page_tail.php on line 72
Warning: include() [function.include]: Failed opening './r2.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/vemmapol/domains/forum18.pl/public_html/includes/page_tail.php on line 72