Forum Erotyczne » Zobacz temat - urok i nie tylko
Forum Erotyczne - www.forum18.pl wystawione na sprzeda¿ !
Kontakt z Adminem - Login - Forum18.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
urok i nie tylko
Autor Wiadomo¶æ
Bardock19 

Do³±czy³: 10 Kwi 2009
Wys³any: Pi± 10 Kwi, 2009 17:59   urok i nie tylko

Siema mam takie nie typowe pytanie czy to normalnie jak np kole¶ jest pe³noletni ma 20 oko³o lat a panienka np 13 lat i ze sob± chodz± ? bo mam tak± sprawe podoba mi sie panienka o 8 lat m³oda

Amorek 

Do³±czy³: 07 Kwi 2009
Wys³any: Sob 11 Kwi, 2009 08:29   

Powiem krótko w mi³osci wiek nie gra roli i tyle :-P

Tomek 

Do³±czy³: 15 Mar 2009
Sk±d: Polska
Wys³any: Sob 11 Kwi, 2009 13:31   

Owszem wiek nie gra roli. Ale to mo¿e przy starszych osobach.
Dziewczyna 13 lat. To przecie¿ jeszcze dziecko gdzie 90 % decyzji podejmuj± rodzice to raz. Mo¿e i zwi±zek wygl±daæ na powa¿ny ale na ile. Ona jest jeszcze m³oda niedo¶wiadczona. Nie posmakowa³a ¿ycia, ¶wiata. Przyjdzie nowa szko³a, nowi znajomi i ciekawo¶æ. Ja osobi¶cie nie bawi³bym siê w taki zwi±zek. Ewentualnie poczeka³ trochê, a¿ dziewczyna nabierze rozs±dku i rozumu. Bo w tym wieku mo¿e byæ tylko zauroczenie, m³odzieñcza mi³o¶æ nic wiêcej.

Kretek 
Rajstopomaniak

Pomóg³: 2 razy
Do³±czy³: 10 Kwi 2009
Sk±d: z lycry
Wys³any: Sob 11 Kwi, 2009 13:36   

Ja podejdê do tego tematu w ten sposób, ¿e bior±c pod uwagê polskie prawo to wiek 13 lat uznawany jest jako dzieciêcy i podlega (w przypadku uprawianiu seksu z osob± starsz±) karze wiêzienia. (oczywi¶cie przez osobê pe³noletni±)
Ja zawsze gustowa³em w starszych kobietach od siebie...

Vania 
Moderator
KochamDoUtratyTchu

Pomog³a: 3 razy
Do³±czy³a: 04 Kwi 2009
Sk±d: z koñca ¶wiata
Wys³any: Nie 12 Kwi, 2009 10:49   

chodz± ze sob±..?ale gdzie po bu³ki??:P mo¿e lepiej by³oby aby pobiegali hihi musia³am to napisaæ,wybaczcie,jestem uczulona na s³owo :chodzê .. :evil: tym bardziej je¿eli dotyczy to dwóch osób.:P

no a tak na temat: tak oczywi¶cie ze w mi³o¶ci wiek nie gra roli.Ale je¿eli chodzi o osoby dojrza³e,nie tylko fizycznie ale równiez psychicznie/spo³ecznie. 20 lat ch³opak ,i dziewczynka 13,bo inaczej nie mozna napisaæ.przecie¿ to jeszcze dziecko.Akrat w takim zestawieniu widze problem.13 lat dziewczynka,nie mysli powa¿nie o zwi±zkach,nie w g³owie jej sta³y zwi±zek..

Ja maj±c 13 lat ,to bawi³am sie jeszcze lalkami :mrgreen: a nie w g³owie mi by³ facet..

http://forum18.pl/portal.php
REGULAMIN FORUM!!

Scelta 

Pomog³a: 2 razy
Do³±czy³a: 08 Kwi 2009
Wys³any: Nie 12 Kwi, 2009 11:40   

heheh, dobra jeste¶ Vania :lol:
Dziewczynka, która ma trzyna¶cie lat jest jeszcze dzieckiem.
Nie jest dojrza³a emocjonalnie, nie posiada zdolno¶ci prawnej...itp. itp
Szczerze mówi±c tr±ci mi to nieco pedofili± :evil:
Mam nadziejê i Tobie ¿yczê, by¶ nie mia³ takich zapêdów.
Wnioskujê tak, gdy¿ bêd±c dwudziestoletnim mê¿czyzn±, powiniene¶ zdawaæ sobie sprawê z tego, ¿e ta dziewczynka nie jest jeszcze w stanie stworzyæ zwi±zku.
Chyba, ze liczysz na to, ¿e pobawisz siê ni±, zaspokoisz w³asne ¿±dze i na tym siê skoñczy.
Mam siostrê w tym wieku. Gdybym dowiedzia³a siê, ¿e jaki¶ dwudziestolatek próbuje j±
"zniekszta³ciæ"... nie rêczy³abym za siebie. :evil:

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Warning: include(./r2.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/vemmapol/domains/forum18.pl/public_html/includes/page_tail.php on line 72

Warning: include(./r2.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/vemmapol/domains/forum18.pl/public_html/includes/page_tail.php on line 72

Warning: include() [function.include]: Failed opening './r2.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/vemmapol/domains/forum18.pl/public_html/includes/page_tail.php on line 72

Twoje centrum GSM | REWOLUCJA w papeniu!