Pomóg³: 2 razy Wiek: 32 Do³±czy³: 10 Kwi 2009 Posty: 502 Sk±d: z lycry
Wys³any: Pi± 24 Kwi, 2009 18:49 "Masy a pustki"
Nie wiem czy ten post zostanie pozytywnie odebrany przez Administracjê i Moderatorów, ale chcia³bym poruszyæ pewn± kwestiê, mianowicie zarejestrowanych u¿ytkowników mamy 210, posty pisze 6 osób (w porywach do 10 dawniej). Ostatnio o której godzinie by siê nie zalogowa³ jest pusto.
Pytanie...(wiem, ¿e podobna sytuacja znajduje siê na wielu forach)...jak zachêciæ u¿ytkowników do pisania chocia¿ niewielkiej liczby postów Co zrobiæ aby ludzie prze³amali wstyd, niechêæ do pisania
Przecie¿ to nie jest takie trudne napisaæ swoje zdanie na dany temat...a jak wiemy z ka¿dego zdania powstaj± kolejne i kolejne itd.
_________________ Adres mail skasowany na pro¶bê u¿ytkownika.
Pomog³a: 3 razy Wiek: 27 Do³±czy³a: 04 Kwi 2009 Posty: 495 Sk±d: z koñca ¶wiata
Wys³any: Sob 25 Kwi, 2009 10:39
a dlaczego mia³by byc Twój post odebrany niepozytywnie..? to prawde napisa³e¶ ,za prawde siê nie bije hihi:) Nie wiem jak moglibysmy temu zaradziæ,chce kto¶ pisac to pisze,ma ochotê pisze.Przecie¿ nie bêdziemy rozdawac nagród tym pisz±cym bo to nie o to chodzi..
_________________ Bo wiem ¿e gdziekolwiek bêdê, nie zwiedzie mnie jasne ¶wiat³o przy koñcu tunelu..
Pomóg³: 2 razy Wiek: 32 Do³±czy³: 10 Kwi 2009 Posty: 502 Sk±d: z lycry
Wys³any: Sob 25 Kwi, 2009 17:48
By³em kiedy¶ zarejestrowany na pewnym forum na którym Administracja strasznie nie lubi³a nowych tematów. Istnia³o kilkana¶cie i tam mia³y wszystkie posty wêdrowaæ. Co jaki¶ próbowa³em stworzyæ to go usuwano...tak¿e st±d moje obawy
Tomek
Do³±czy³: 15 Mar 2009 Posty: 414 Sk±d: Polska
Wys³any: Sob 25 Kwi, 2009 18:43
nie wiedzia³em, ze mamy taki dzia³ jak problemy i skargi.
Co do masy osób. Tutaj podejrzewam, ze rejestrowano siê pot ¿eby tylko zobaczyæ i wypad. Mia³em w ten weekend przeprowadziæ czystki w¶ród nieaktywnych u¿ytkowników. Ale jestem na delegacji w Ukrainie i nie mam za bardzo czasu. We wtorek troszkê posiedzê nad tym.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Warning: include(./r2.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/vemmapol/domains/forum18.pl/public_html/includes/page_tail.php on line 72
Warning: include(./r2.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/vemmapol/domains/forum18.pl/public_html/includes/page_tail.php on line 72
Warning: include() [function.include]: Failed opening './r2.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/vemmapol/domains/forum18.pl/public_html/includes/page_tail.php on line 72