|
Pozosta³o¶ci po ostatnim nieudanym zwi±zku |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
Tomek
Do³±czy³: 15 Mar 2009 Posty: 414 Sk±d: Polska
|
Wys³any: Wto 09 Cze, 2009 04:09 Pozosta³o¶ci po ostatnim nieudanym zwi±zku
|
|
|
Robi±c ostatnio porz±dki w domu natkn±³em siê przypadkiem na prezenty i listy od swojej poprzedniej dziewczyny. Rozstali¶my siê ju¿ to bêdzie tak jako¶ pó³tora roku temu.
Czy powinienem spakowaæ te rzeczy i wys³aæ jej w paczce? Czy raczej poprosiæ o spotkanie i jej oddaæ to wszystko?
Jak my¶licie? Jak by¶cie mi doradzili? |
_________________ Adres mail skasowany na pro¶bê u¿ytkownika.
 |
|
|
|
 |
 |
Vania
Moderator KochamDoUtratyTchu

Pomog³a: 3 razy Wiek: 27 Do³±czy³a: 04 Kwi 2009 Posty: 495 Sk±d: z koñca ¶wiata
|
Wys³any: Wto 09 Cze, 2009 06:08
|
|
|
| a mi przez g³owê przesz³a inna my¶l. Po prostu zostawiæ to tak jak jest.1,5 to ,,trochê'' czasu minê³o,wiêc po co teraz to ,,rozcz±saæ''? Nie wysy³aj, nie spotykaj siê by oddaæ.Zapakuj w pud³o wszystko co od niej dosta³e¶.Przynajmniej ja tak zrobi³am,wszystkie prezenty listy itd, mam w pudle i le¿± sobie na dnie starej szafy.Nic nikomu nie oddawa³am i nie wysy³a³am.Ja bym tak zrobi³a.Decyzja nalezy do Ciebie;) |
_________________ Bo wiem ¿e gdziekolwiek bêdê, nie zwiedzie mnie jasne ¶wiat³o przy koñcu tunelu..
http://forum18.pl/portal.php
REGULAMIN FORUM!! |
|
|
|
 |
Kretek
Rajstopomaniak

Pomóg³: 2 razy Wiek: 32 Do³±czy³: 10 Kwi 2009 Posty: 502 Sk±d: z lycry
|
Wys³any: Wto 09 Cze, 2009 12:40
|
|
|
Ja listy z dawnych czasów od razu po przeczytaniu likwidowa³em a teraz ¿a³ujê chocia¿by dlatego, ¿e czasami mo¿na by by³o poczytaæ je sobie i po¶miaæ siê ze swojej m³odo¶ci.
Prezenty rzadko dostawa³em wiêc nie mam z tym problemu.
Moja rada - zostaw a jak bêdziesz na emeryturze otworzysz pude³ko i powspominasz stare czasy... |
_________________ Adres mail skasowany na pro¶bê u¿ytkownika. |
|
|
|
 |
Tomek
Do³±czy³: 15 Mar 2009 Posty: 414 Sk±d: Polska
|
Wys³any: Wto 09 Cze, 2009 16:44
|
|
|
Nie chcia³bym aby kiedy¶ przypadkiem znalaz³a te fanty moja obecna dziewczyna. Zatrzymanie mog³o by byæ równoznaczne z tym, ze nie chcê o niej zapomnieæ i dlatego zostawi³em to wszystko.
Kiedy¶ mia³em awanturê z dziewczyn± o to, ¿e znalaz³a zdjêcie jeszcze z dawnych lat dziewczyny mojej. By³a z tego wielka afera i foch. Który ju¿ pozosta³ bo wiedzia³em, ¿e nie wyt³umaczê jej sk±d to zdjêcie.
Nie wiem jakby zachowa³a siê moja obecna dziewczyna. Ale wiem jedno, ¿e nie chcia³bym jej straciæ przez takie cosik w szafie.
Ja osobi¶cie sk³oni³bym siê do tego aby oddaæ to wszystko i mieæ ju¿ spokój. Wówczas mia³by ca³kowicie zamkniêty ten rozdzia³.
A wspominaæ jest wiele innych chwil do wspominania. A z ka¿dym dniem coraz to wiêcej ich przybywa. |
_________________ Adres mail skasowany na pro¶bê u¿ytkownika.
 |
|
|
|
 |
Scelta
Pomog³a: 2 razy Wiek: 102 Do³±czy³a: 08 Kwi 2009 Posty: 371
|
Wys³any: Sro 10 Cze, 2009 04:53
|
|
|
Zostawi³abym te wszystkie rzeczy, podobnie jak Vania i Kretek.
Zazdro¶æ o przesz³o¶æ jest oznak± emocjonalnej niedojrza³o¶ci.
Gdzie¶ g³êboko w piwnicy, w domu rodzinnym jest pud³o pe³ne listów, wierszy, ró¿nych prezencików, które otrzymywa³am od adoratorów bêd±c m³odziutk± pann±.
Ostatnio nawet ogl±da³am wszystkie te skarby wspólnie z mê¿em. Nie czu³ siê ani zagro¿ony, ani ura¿ony.
Czas rozmy³ niektóre twarze, nie pamiêtam te¿ imion, wygl±du, zupe³nie nie kojarzê niektórych osób; a tu, ot, taka pami±tka sprzed wielu lat...
I choæ emocjonalnie nie ma to dla mnie ¿adnego znaczenia, pud³o z pami±tkami pozostawi³am tam, gdzie przez wiele lat le¿a³o.
Mo¿e kiedy¶ znajd± je moje dzieci... , z pewno¶ci± by³oby to dla nich spore prze¿ycie. Wyznania mi³o¶ci z lat osiemdziesi±tych dwudziestego wieku.... |
| Ostatnio zmieniony przez Scelta Sro 10 Cze, 2009 04:55, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Lalunia_90
|
Wys³any: Sro 21 Pa¼, 2009 09:09
|
|
|
| Jesli nie chcesz ich miec na pamietke to spal je. Bo poltora roku po rozstaniu to troche czasu a po co roztrzasac cos co bylo dawno temu. |
|
|
|
 |
lukaszzek
|
Wys³any: Wto 13 Kwi, 2010 13:32
|
|
|
| Dawniej znalaz³em listy od ukochanej.. ajj wspomnienia wracaj±.. |
_________________ Otwarty ;) |
|
|
|
 |
|
|
Warning: include(./r2.php) [
function.include]: failed to open stream: No such file or directory in
/home/vemmapol/domains/forum18.pl/public_html/includes/page_tail.php on line
72
Warning: include(./r2.php) [
function.include]: failed to open stream: No such file or directory in
72
Warning: include() [
function.include]: Failed opening './r2.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in
72