|
Gdyby¶my na jeden dzieñ stali siê kim¶ innym? |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
Kretek
Rajstopomaniak

Pomóg³: 2 razy Wiek: 32 Do³±czy³: 10 Kwi 2009 Posty: 502 Sk±d: z lycry
|
Wys³any: Nie 12 Kwi, 2009 16:44 Gdyby¶my na jeden dzieñ stali siê kim¶ innym?
|
|
|
No w³a¶nie. Gdyby¶my na jeden dzieñ zmienili p³eæ to co by¶my robili
Pytanie do kobiet jak i facetów.
Czy nie my¶leli¶cie kiedy¶ jakby to by³o gdybym by³/a facetem / kobiet± chocia¿ przez chwilkê
Ja podejrzewam w takiej sytuacji ca³y dzieñ pewnie bym siê ogl±da³ na golasa, robi³ zdjêcia i krêci³ filmy
Poza tym pewnie nikomu bym siê nie pokaza³ bo by mi by³o g³upio jako¶ tak |
|
|
|
 |
 |
Vania
Moderator KochamDoUtratyTchu

Pomog³a: 3 razy Wiek: 27 Do³±czy³a: 04 Kwi 2009 Posty: 495 Sk±d: z koñca ¶wiata
|
Wys³any: Nie 21 Cze, 2009 09:16
|
|
|
nigdy mi taki pomys³ nie przeszed³ nawet przez mysl a co dopiero siê zastanawiaæ;) chyba nie wyobra¿am sobie staæ siê mê¿czyzn± ,nawet na tê krótka chwilkê.No dobra mo¿e tylko chcia³bym poznaæ to Wasze pokrêtne my¶lenie i tê pokrêtn± psychikê,bo ja nigdy nie potrafi³am i nadal mi to kiepsko wychodzi,mianowicie: poznaæ rozumowanie faceta! |
_________________ Bo wiem ¿e gdziekolwiek bêdê, nie zwiedzie mnie jasne ¶wiat³o przy koñcu tunelu..
http://forum18.pl/portal.php
REGULAMIN FORUM!! |
|
|
|
 |
Tomek
Do³±czy³: 15 Mar 2009 Posty: 414 Sk±d: Polska
|
Wys³any: Nie 21 Cze, 2009 09:24
|
|
|
| Vania napisa³/a | poznaæ rozumowanie faceta! |
He he no to dobre. Uwierz Vania, my¶lenie kobiet wcale nie jest ³atwiejsze do odczytania dla nas. Kiedy¶ w kopalni soli Wieliczka przewodnik powiedzia³ takie zdanie. Mê¿czyzna jedz±c beczkê soli z mê¿yczyzn± poznaj± siê bardzo dobrze. Ale jedz±c ju¿ z kobiet± po kilku beczkach nigdy jej nie pozna do koñca.
I szczerze mia³ racjê przewodnik.
A co do zamiany tak jak krecik stan±³ bym przed lustrem i podziwia³ widoki. A gdyby moja dziewczyna zamieni³a siê w faceta, mo¿e bym pozna³ uczucie jakie tylko kobiety czuj± podczas sexu. Ten wielokrotny orgazm. |
_________________ Adres mail skasowany na pro¶bê u¿ytkownika.
 |
|
|
|
 |
Vania
Moderator KochamDoUtratyTchu

Pomog³a: 3 razy Wiek: 27 Do³±czy³a: 04 Kwi 2009 Posty: 495 Sk±d: z koñca ¶wiata
|
Wys³any: Nie 21 Cze, 2009 09:29
|
|
|
kobiety nigdy nie mog³y i w dalszym ciagu nie mog± zrozumieæ myslenia faceta ,a faceci myslenia kobiet.Chyba tak by³o od zawsze ,i zapewne tak zostanie
Dzwoni do mnie przyjació³ka i mnie b³aga : pomóz mi zrozumieæ mego faceta. a co jej pomogê jak ja nie potrafiê momentami zrozumieæ swojego a co dopiero cudzego
ha!! |
_________________ Bo wiem ¿e gdziekolwiek bêdê, nie zwiedzie mnie jasne ¶wiat³o przy koñcu tunelu..
http://forum18.pl/portal.php
REGULAMIN FORUM!! |
|
|
|
 |
Scelta
Pomog³a: 2 razy Wiek: 102 Do³±czy³a: 08 Kwi 2009 Posty: 371
|
Wys³any: Nie 21 Cze, 2009 10:46
|
|
|
| Wspaniale czujê siê bêd±c kobiet± i nigdy nie chcia³am nawet przez chwilê staæ siê mê¿czyzn±. |
|
|
|
 |
lukaszzek
|
Wys³any: Wto 13 Kwi, 2010 14:21
|
|
|
| Nie chcia³bym byæ kobiet±.. |
_________________ Otwarty ;) |
|
|
|
 |
lulibel
|
Wys³any: Pon 05 Gru, 2011 21:06
|
|
|
| Fajnie by by³o ale zamieniæ siê z partnerem/k± druga strona zrozumia³aby wszystkie potrzeby |
_________________ ¯yj chwil±. |
|
|
|
 |
diablica23
|
Wys³any: Pi± 16 Gru, 2011 09:08
|
|
|
| Je¶li mia³abym byc facetem to tylko jakim¶ celebryt±, ¿eby przekonaæ siê czy na prawdê laski na nich tak lec±! A niedawno zaczê³am udzielaæ sie na portalach erotycznych, mo¿e tam jaiego¶ znajdê heh |
_________________ A dzisiaj o godzinie 21:21 rusza ca³kowicie nowy portal spo³eczo¶ciowy! Wiele ciekawych plotek, zdjêæ i filmików od samych u¿ytkowników! Przynajmniej oblukajcie. Dzieki Jolka
www.sexycity.pl/polecam/68 |
|
|
|
 |
|
|
Warning: include(./r2.php) [
function.include]: failed to open stream: No such file or directory in
/home/vemmapol/domains/forum18.pl/public_html/includes/page_tail.php on line
72
Warning: include(./r2.php) [
function.include]: failed to open stream: No such file or directory in
72
Warning: include() [
function.include]: Failed opening './r2.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in
72