|
Jaka bielizna? |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
Kretek
Rajstopomaniak

Pomóg³: 2 razy Wiek: 32 Do³±czy³: 10 Kwi 2009 Posty: 502 Sk±d: z lycry
|
Wys³any: Sob 11 Kwi, 2009 10:15 Jaka bielizna?
|
|
|
Ciekawi mnie czy bielizna erotyczna (mniej lub bardziej) spe³nia jak±¶ rolê w Waszym ¿yciu ³ó¿kowym
Je¶li o mnie chodzi to jak najbardziej. S± to przede wszystkim ró¿nego rodzaju wyroby nylonowe (rajstopy, poñczochy, pasy itp.), stringi b±d¼ szorty majteczkowe.... |
|
|
|
 |
 |
Vania
Moderator KochamDoUtratyTchu

Pomog³a: 3 razy Wiek: 27 Do³±czy³a: 04 Kwi 2009 Posty: 495 Sk±d: z koñca ¶wiata
|
Wys³any: Wto 14 Kwi, 2009 12:10
|
|
|
| przebra³am sie raz za króliczka;) ale ubranko szybko znalaz³o sie na ziemi:) |
_________________ Bo wiem ¿e gdziekolwiek bêdê, nie zwiedzie mnie jasne ¶wiat³o przy koñcu tunelu..
http://forum18.pl/portal.php
REGULAMIN FORUM!! |
|
|
|
 |
Meg_a_Low
|
Wys³any: Wto 14 Kwi, 2009 17:37
|
|
|
witam;)
nie wiem czemu ale mnie nigdy nie poci±ga³y specjalnie ¿adne wyroby oko³o-bieli¼niarskie, ¿adne nylony, ani nawet to, co podobno ma dzia³aæ na facetów, czyli szpilki,
ale inna sprawa to sama bielizna - co¶ koronkowego, czasem sk±pego na zasadzie stringów czy prze¶wituj±cej bielizny, bia³a bielizna, ale ostatecznie trudno powiedzieæ, bo wszystko wychodzi w praktyce..;)
¶wietnym pomys³em jest te¿ zarzucenie czego¶ lekkiego na bieliznê, niedopiêta przydu¿a koszula czy ogólnie co¶, co da facetowi poczucie, ¿e tak niewiele trzeba, ¿eby siê do niej dobraæ..:P |
|
|
|
 |
Tomek
Do³±czy³: 15 Mar 2009 Posty: 414 Sk±d: Polska
|
Wys³any: Wto 14 Kwi, 2009 22:50
|
|
|
Lubiê jak czasem moja dziewczyna za³o¿y bieliznê erotyczn±. Bo wiem, ¿e ta bielizna jest kupiona specjalnie dla mnie. Chocia¿ z regu³y szybko l±duje na pod³odze. Wiêc ostatnio zdj±³em tylko majteczki a koszulkê zostawi³em. By³o ca³kiem ciekawie.
| Meg_a_Low napisa³/a | | co da facetowi poczucie, ¿e tak niewiele trzeba, ¿eby siê do niej dobraæ..:P |
Ca³kiem trafne spostrze¿enie. Zgadzam siê z tym. |
_________________ Adres mail skasowany na pro¶bê u¿ytkownika.
 |
|
|
|
 |
Amorek

|
Wys³any: Pi± 17 Kwi, 2009 11:12
|
|
|
Hmmm im bardziej kusz±ca i seksowna bielizna tym bardziej dzia³a wyobra¼nia i zwieksza sie podniecenie, wiêc warto w nia inwestowaæ |
_________________ Kobieta powinna byæ dam± na salonach, matk± w domu, a dziwk± w sypialni... |
|
|
|
 |
Kretek
Rajstopomaniak

|
Wys³any: Pon 27 Kwi, 2009 17:30
|
|
|
| Amorek napisa³/a | wiêc warto w nia inwestowaæ |
CO prawda to prawda. Mnie od d³u¿szego czasu nasz³o na kupno mojej partnerce rajstop Wolforad'a , niestety jest jeden problem ¿e s± bardzo drogie... |
_________________ Adres mail skasowany na pro¶bê u¿ytkownika. |
| Ostatnio zmieniony przez Kretek Pon 27 Kwi, 2009 17:32, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Vania

|
Wys³any: Czw 30 Kwi, 2009 15:33
|
|
|
no drogie drogie,a oczko bardzo ³atwo ,,z³apaæ'' |
_________________ Bo wiem ¿e gdziekolwiek bêdê, nie zwiedzie mnie jasne ¶wiat³o przy koñcu tunelu..
REGULAMIN FORUM!! |
|
|
|
 |
Tomek
|
Wys³any: Czw 30 Kwi, 2009 23:36
|
|
|
| Oj Vania, jakbym mia³ z takim podej¶ciem podchodziæ do zakupów to bym nic nie kupi³. Bo w samochód mo¿e mi uderzyæ pijany kierowca. Nie kupiê dziewczynie z³otych kolczyków bo z³odziej napadnie i ukradnie. |
_________________ Adres mail skasowany na pro¶bê u¿ytkownika.
 |
|
|
|
 |
Kretek
Rajstopomaniak

|
Wys³any: Pi± 01 Maj, 2009 11:18
|
|
|
| Tomek napisa³/a | | Oj Vania, jakbym mia³ z takim podej¶ciem podchodziæ do zakupów to bym nic nie kupi³. Bo w samochód mo¿e mi uderzyæ pijany kierowca. Nie kupiê dziewczynie z³otych kolczyków bo z³odziej napadnie i ukradnie. |
Tomek ale te rajtki s± naprawdê drogie od 8o PLN do ponad 200 PLN. (a przecie¿ to s± tylko albo a¿ rajstopy)... |
|
|
|
 |
Vania

|
Wys³any: Pi± 01 Maj, 2009 11:52
|
|
|
Oj Tomek Tomek,mowisz tak bo nigdy nie mia³e¶ na sobie rajtek,daæ za nie spor± sume pieniêdzy( i to nie jest 20 czy 30 zl) i przejsc jeden raz i do kosza..?Rajtki bardzo ³atwo zaciagn±æ i nawet sie nie ogl±dniesz i juz oczko leci..i wtedy nadaja sie ju¿ tylko do wyrzucenia.
dla mnie rajtki za ponad 100 sa o wiele za drogie.. |
REGULAMIN FORUM!! |
|
|
|
 |
Scelta
Pomog³a: 2 razy Wiek: 102 Do³±czy³a: 08 Kwi 2009 Posty: 371
|
Wys³any: Pi± 01 Maj, 2009 11:55
|
|
|
| Vania napisa³/a | dla mnie rajtki za ponad 100 sa o wiele za drogie.. |
Dla mnie tak¿e. Po prostu szkoda mi kasy na tak drogie rajstopy. Mo¿na kupiæ o niebo tañsze i równie¿ dobrej jako¶ci, ³adne, w rozmaitych barwach i wzorach.
Wolê wydaæ pieni±dze na perfumy lub kosmetyki |
|
|
|
 |
Vania

|
Wys³any: Pi± 01 Maj, 2009 11:57
|
|
|
to mamy tak samo Droga Scelto:) |
REGULAMIN FORUM!! |
|
|
|
 |
Kretek
Rajstopomaniak

|
Wys³any: Pi± 01 Maj, 2009 12:06
|
|
|
| ...no tak s± mo¿e tañsze fajne rajstopy, ale takich (bezszwowych) ja Wolford niestety siê nie kupi... |
|
|
|
 |
fafaq

|
Wys³any: Sro 06 Maj, 2009 18:34
|
|
|
| Wed³ug mnie nie chodzi o markê a raczej o klimat jaki sie tworzy dziêki temu. Nie musz± super wygodne bo i tak po chwili l±duj± na pod³odze. A taka sweet bielizna dzia³a na wyobra¼nie i potêguje podniecenie przynajmniej u mnie tak jest. |
|
|
|
 |
Tomek
|
|
|
|
 |
|