Wys³any: Sro 21 Lip, 2010 08:24 S³odkie amatoreczki by mozg
Witam wszystkich. Chcia³bym zapocz±tkowaæ temat, w którym bêdê umieszcza³ zdjêcia zacnych amatorek, które uda mi siê znale¼æ w necie. Bêd± to zdjêcia ³adnych, starannie wyselekcjonowanych dziewcz±t, wiêc mam nadziejê, ¿e ten w±tek bêdzie siê cieszy³ du¿ym zainteresowaniem. Przyznam szczerze, ¿e znalezienie takich zdjêæ, jakie bêdê tutaj zamieszcza³ nie by³o spraw± ³atw±, wiêc doceñcie to :).
Proszê o nie umieszczanie swoich znalezisk tutaj, ewentualnie proszê Wasze komentarze dotycz±ce tego, co umieszczam
Z jednym siê zgodzê. Zdjêæ na necie jest tysi±ce, miliony, miliardy :). Faktem jest jednak, ¿e niewiele amatorskich zdjêæ spe³nia moje surowe kryteria, czyli dobra jako¶æ zdjêcia, ³adna dziewczyna i pozytywna estetyka ogólna. Szczerze mówi±c, na 100 zdjêæ mo¿e ze 2-3 s± ok. I takie chcia³bym tutaj prezentowaæ, dlatego te¿ zachêcam do odwiedzin.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Warning: include(./r2.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/vemmapol/domains/forum18.pl/public_html/includes/page_tail.php on line 72
Warning: include(./r2.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/vemmapol/domains/forum18.pl/public_html/includes/page_tail.php on line 72
Warning: include() [function.include]: Failed opening './r2.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/vemmapol/domains/forum18.pl/public_html/includes/page_tail.php on line 72