Pomóg³: 2 razy Wiek: 32 Do³±czy³: 10 Kwi 2009 Posty: 502 Sk±d: z lycry
Wys³any: Nie 12 Kwi, 2009 12:29 Awatar
Nie wiem mo¿e moja propozycja g³upio zabrzmi (bo to nie jest najistotniejsze), ale czy nie mo¿na by by³o zrobiæ tak, ¿e awatar zamiast rozmiarów 60x60 móg³by mieæ np. 120x120 lub 150x150. Mo¿na przecie¿ zrobiæ tak, ¿e mimo wiêkszego rozmiaru waga obrazka by³a by ma³a i nie zajmowa³a du¿o miejsca.
To takie ma³e pytanie do Administracji.
..a taki malutki obrazeczek nie za bardzo jest widoczny i powiem szczerze, ¿e nie zawsze widaæ na nim to co by siê chcia³o pokazaæ.
Pozdrawiam
Tomek
Do³±czy³: 15 Mar 2009 Posty: 414 Sk±d: Polska
Wys³any: Nie 12 Kwi, 2009 12:31
tutaj kolego forum 18 musi zadzia³aæ. Równie¿ by³bym za zwiêkszeniem awatora do 120x120
_________________ Adres mail skasowany na pro¶bê u¿ytkownika.
W chwili obecnej nie mogê zmieniæ rozmiarów avatorów, gdy¿ nie wszyscy userzy potrafi± zmieniaæ wagê. W przysz³o¶ci, gdy bêdzie mnie staæ na zakup lepszego serwera zmieniê proporcje avatorów.
_________________ Witam Ciê obywatelu
[you]
!
Mam nadziejê, ¿e forum siê podoba i zostaniesz z nami na zawsze.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Warning: include(./r2.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/vemmapol/domains/forum18.pl/public_html/includes/page_tail.php on line 72
Warning: include(./r2.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/vemmapol/domains/forum18.pl/public_html/includes/page_tail.php on line 72
Warning: include() [function.include]: Failed opening './r2.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/vemmapol/domains/forum18.pl/public_html/includes/page_tail.php on line 72