Forum Erotyczne » Zobacz temat - pieszczoty drugiej dziureczki
Forum Erotyczne - www.forum18.pl wystawione na sprzeda¿ !
Kontakt z Adminem - Login - Forum18.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
pieszczoty drugiej dziureczki
Autor Wiadomo¶æ
Kretek 
Rajstopomaniak

Pomóg³: 2 razy
Do³±czy³: 10 Kwi 2009
Sk±d: z lycry
Wys³any: Nie 19 Kwi, 2009 08:49   

Tomek napisa³/a
Je¿eli siê kocha swoj± kobietê to ka¿dy centymetr jej cia³a zas³uguje na uwagê. Dla mnie nie ma jednych stref gorszych, których w ¿yciu nie dotknê i lepszych.

Sformu³owanie na pi±tkê.
Nic dodaæ nic uj±æ... :-)

Tomek 

Do³±czy³: 15 Mar 2009
Sk±d: Polska
Wys³any: Wto 05 Maj, 2009 15:32   

To ja dodam tylko i¿ mój jêzyczek znalaz³ siê i przy tej dziureczce. sprawiaj±c przy tym ogromn± przyjemno¶æ mojej dziewczynie. A w dalszej kolejno¶ci zago¶ci³ tam tak¿e mój penis.
I ju¿ wiem dlaczego nie by³em przekonany do takiego sexu z poprzedni± dziewczyn±. Wtedy jechali¶my praktycznie bez ¿adnego smarowania. Na sucho i z si³±. Wazelina kosmetyczna niewiele pomog³a.
Tym razem z obecn± dziewczyn± zakupili¶my ¶rodek nawil¿aj±cy. Mia³ nam s³u¿yæ w innym celu. Ale pos³u¿y³ i do penetracji ty³eczka.
By³o wrêcz niesamowicie. Mog³em poczuæ jej ciep³o bez mundurka.

fafaq 

Do³±czy³: 06 Maj 2009
Wys³any: Sro 06 Maj, 2009 15:28   

Oboje bardzo lubimy tego rodzaju pieszczoty, zarówno jako strona bierna jak i aktywna:) Na pocz±tku kochalismy sie przy uzyciu srodka nawilzajacego:) Po jakims czasie zaczely wystarczac tylko pieszczoty jezyczkiem pupci i jest swietnie:)
Ostatnio zmieniony przez fafaq Sro 06 Maj, 2009 15:28, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

OOBB 

Do³±czy³a: 07 Maj 2009
Wys³any: Czw 07 Maj, 2009 10:44   

Takie pieszczoty s± bardzo przyjemne, potrafi± ostro spotêgowaæ doznania. Stosujemy w dwie strony ->oboje :)

Kretek 
Rajstopomaniak

Wys³any: Czw 07 Maj, 2009 17:37   

OOBB napisa³/a
Takie pieszczoty s± bardzo przyjemne, potrafi± ostro spotêgowaæ doznania. Stosujemy w dwie strony ->oboje :)

...to taki trochê strapon...facetowi w sumie te¿ takie pieszczoty daj± du¿o satysfakcji :-)

fafaq 

Wys³any: Czw 07 Maj, 2009 17:54   

Kretek, Strapon a delikatne pieszczoty to raczej dwie ró¿ne rzeczy. Strapon to zabawaki, które akurat mi nie odpowiadaj± a pieszczoty paluszkiem owszem s± przyjemne :-)

Kretek 
Rajstopomaniak

Wys³any: Czw 07 Maj, 2009 18:14   

W sumie mo¿e pomyli³em pojêcia, ale ogólnie chodzi³o mi o to, ¿e "jak Ty partnerce tak partnerka Tobie"...te¿ tak lubiê ;-)

SexxxiNikiii 

Do³±czy³a: 28 Maj 2009
Sk±d: trojmiasto
Wys³any: Czw 28 Maj, 2009 14:04   

hmm, interesuj±ce posty. widzê jednak ¿e mimo wszystko wiêcej tu o damskich ty³eczkach a ja przyznam szczerze ¿e mój ukochany swoim te¿ pozwala mi siê pobawiæ. i jêzyczkiem i paluszkiem i... facet czasem my¶li ¿e to co¶ nienormalnego, czasem wrêcz kojarzy siê z gejem, ale z w³asnego do¶wiadczenia wiem ¿e kobieta tak¿e mo¿e zadowoliæ super faceta w taki sposób. mam takie zabawy odpowiadaj±, chocia¿ liczê siê z krytyk± i ze zdaniem innych

Tomek 

Do³±czy³: 15 Mar 2009
Sk±d: Polska
Wys³any: Czw 28 Maj, 2009 14:18   

Hmmm dlaczego z krytyk±. Ka¿dy z nas jest inny i robi to co lubi :-D

SexxxiNikiii 

Do³±czy³a: 28 Maj 2009
Sk±d: trojmiasto
Wys³any: Czw 28 Maj, 2009 14:45   

wiesz, jednak s± ludzie którzy nie rozumiej± niektórych rzeczy, mi nic co ludzkie nie jest obce taka ju¿ jestem lubiê tego typu eksperymenty chocia¿ mog± budziæ kontrowersje :shock:

napier 

Do³±czy³: 27 Maj 2009
Wys³any: Czw 28 Maj, 2009 15:21   Re: pieszczoty drugiej dziureczki

Ostatnio mia³em okazjê skosztowaæ tej rozkoszy. Pozna³em cudown± dziewczynê na ..... która zabra³a mnie do tej cudownej krainy. Od tamtej pory zag³êbiam siê w temat kiedy tylko mogê :evil:
TO JEST NIESAMOWITE!!!

Przypominam o zapoznaniu sie z regulaminem forum. Kolegê odsy³am do art. 5 pkt 5.
Tomek.

fafaq 

Wys³any: Czw 28 Maj, 2009 20:33   

Bo w ¿yciu to trzeba wszystkiego spróbowaæ ale oczywi¶cie z umiarem :mrgreen: Zeby nie by³o OT Wczoraj siê tak zabawia³em z moj± Lub±.

Lalunia_90 

Do³±czy³a: 18 Pa¼ 2009
Wys³any: Wto 20 Pa¼, 2009 06:31   

Ja równie¿ mia³am okazje ju¿ doznaæ tego typu zabaw i powiem ze by³o nawet fajnie ;)

loppi21 

Do³±czy³: 28 Maj 2010
Wys³any: Pi± 28 Maj, 2010 14:55   

calowanie, paluszek a potem stosunek wszystko na tak, ale najpierw proponuje wysmarowac cale cialo oliwka, np pod pretekstem masazu, wtedy jest ze tak powiem z posligiem, fajne doznanie, niektore dziewczyby lubia przy tym dostac delikatnego klapsa

Euforion 

Do³±czy³: 29 Lip 2010
Wys³any: Czw 29 Lip, 2010 21:50   

w pupê bardzo lubiê jej wetkn±æ! ona te¿ wiem to uwielbia… choæ nie podstawowo!

znaczy tak powiem, czêsto gdy rozpieszczam jej cipciê, to jej siê ogromnie otwiera ta druga dziurka… jak tu nie w³o¿yæ w ni± palucha!?

mimo to, wolimy bardziej natural, ani¿eli anal! Jezu, ale pupê ma ¶wietn±, wiêc chêtnie j± pieszczê i zawsze w ni± zmieszczê!

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Warning: include(./r2.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/vemmapol/domains/forum18.pl/public_html/includes/page_tail.php on line 72

Warning: include(./r2.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/vemmapol/domains/forum18.pl/public_html/includes/page_tail.php on line 72

Warning: include() [function.include]: Failed opening './r2.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/vemmapol/domains/forum18.pl/public_html/includes/page_tail.php on line 72

Twoje centrum GSM | REWOLUCJA w papeniu!