|
pieszczoty drugiej dziureczki |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
Kretek
Rajstopomaniak

Pomóg³: 2 razy Wiek: 32 Do³±czy³: 10 Kwi 2009 Posty: 502 Sk±d: z lycry
|
Wys³any: Nie 19 Kwi, 2009 08:49
|
|
|
| Tomek napisa³/a | | Je¿eli siê kocha swoj± kobietê to ka¿dy centymetr jej cia³a zas³uguje na uwagê. Dla mnie nie ma jednych stref gorszych, których w ¿yciu nie dotknê i lepszych. |
Sformu³owanie na pi±tkê.
Nic dodaæ nic uj±æ... |
|
|
|
 |
 |
Tomek
Do³±czy³: 15 Mar 2009 Posty: 414 Sk±d: Polska
|
Wys³any: Wto 05 Maj, 2009 15:32
|
|
|
To ja dodam tylko i¿ mój jêzyczek znalaz³ siê i przy tej dziureczce. sprawiaj±c przy tym ogromn± przyjemno¶æ mojej dziewczynie. A w dalszej kolejno¶ci zago¶ci³ tam tak¿e mój penis.
I ju¿ wiem dlaczego nie by³em przekonany do takiego sexu z poprzedni± dziewczyn±. Wtedy jechali¶my praktycznie bez ¿adnego smarowania. Na sucho i z si³±. Wazelina kosmetyczna niewiele pomog³a.
Tym razem z obecn± dziewczyn± zakupili¶my ¶rodek nawil¿aj±cy. Mia³ nam s³u¿yæ w innym celu. Ale pos³u¿y³ i do penetracji ty³eczka.
By³o wrêcz niesamowicie. Mog³em poczuæ jej ciep³o bez mundurka. |
_________________ Adres mail skasowany na pro¶bê u¿ytkownika.
 |
|
|
|
 |
fafaq

|
Wys³any: Sro 06 Maj, 2009 15:28
|
|
|
| Oboje bardzo lubimy tego rodzaju pieszczoty, zarówno jako strona bierna jak i aktywna:) Na pocz±tku kochalismy sie przy uzyciu srodka nawilzajacego:) Po jakims czasie zaczely wystarczac tylko pieszczoty jezyczkiem pupci i jest swietnie:) |
| Ostatnio zmieniony przez fafaq Sro 06 Maj, 2009 15:28, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
OOBB
|
Wys³any: Czw 07 Maj, 2009 10:44
|
|
|
| Takie pieszczoty s± bardzo przyjemne, potrafi± ostro spotêgowaæ doznania. Stosujemy w dwie strony ->oboje :) |
|
|
|
 |
Kretek
Rajstopomaniak

|
Wys³any: Czw 07 Maj, 2009 17:37
|
|
|
| OOBB napisa³/a | | Takie pieszczoty s± bardzo przyjemne, potrafi± ostro spotêgowaæ doznania. Stosujemy w dwie strony ->oboje :) |
...to taki trochê strapon...facetowi w sumie te¿ takie pieszczoty daj± du¿o satysfakcji |
_________________ Adres mail skasowany na pro¶bê u¿ytkownika. |
|
|
|
 |
fafaq

|
Wys³any: Czw 07 Maj, 2009 17:54
|
|
|
Kretek, Strapon a delikatne pieszczoty to raczej dwie ró¿ne rzeczy. Strapon to zabawaki, które akurat mi nie odpowiadaj± a pieszczoty paluszkiem owszem s± przyjemne |
|
|
|
 |
Kretek
Rajstopomaniak

|
Wys³any: Czw 07 Maj, 2009 18:14
|
|
|
W sumie mo¿e pomyli³em pojêcia, ale ogólnie chodzi³o mi o to, ¿e "jak Ty partnerce tak partnerka Tobie"...te¿ tak lubiê |
_________________ Adres mail skasowany na pro¶bê u¿ytkownika. |
|
|
|
 |
SexxxiNikiii
Wiek: 27 Do³±czy³a: 28 Maj 2009 Posty: 7 Sk±d: trojmiasto
|
Wys³any: Czw 28 Maj, 2009 14:04
|
|
|
| hmm, interesuj±ce posty. widzê jednak ¿e mimo wszystko wiêcej tu o damskich ty³eczkach a ja przyznam szczerze ¿e mój ukochany swoim te¿ pozwala mi siê pobawiæ. i jêzyczkiem i paluszkiem i... facet czasem my¶li ¿e to co¶ nienormalnego, czasem wrêcz kojarzy siê z gejem, ale z w³asnego do¶wiadczenia wiem ¿e kobieta tak¿e mo¿e zadowoliæ super faceta w taki sposób. mam takie zabawy odpowiadaj±, chocia¿ liczê siê z krytyk± i ze zdaniem innych |
_________________ S± ludzie, których uprzejmo¶æ gorsza jest od bezczelno¶ci. |
|
|
|
 |
Tomek
Do³±czy³: 15 Mar 2009 Posty: 414 Sk±d: Polska
|
Wys³any: Czw 28 Maj, 2009 14:18
|
|
|
Hmmm dlaczego z krytyk±. Ka¿dy z nas jest inny i robi to co lubi |
_________________ Adres mail skasowany na pro¶bê u¿ytkownika.
 |
|
|
|
 |
SexxxiNikiii
Wiek: 27 Do³±czy³a: 28 Maj 2009 Posty: 7 Sk±d: trojmiasto
|
Wys³any: Czw 28 Maj, 2009 14:45
|
|
|
wiesz, jednak s± ludzie którzy nie rozumiej± niektórych rzeczy, mi nic co ludzkie nie jest obce taka ju¿ jestem lubiê tego typu eksperymenty chocia¿ mog± budziæ kontrowersje |
_________________ S± ludzie, których uprzejmo¶æ gorsza jest od bezczelno¶ci. |
|
|
|
 |
napier
|
Wys³any: Czw 28 Maj, 2009 15:21 Re: pieszczoty drugiej dziureczki
|
|
|
Ostatnio mia³em okazjê skosztowaæ tej rozkoszy. Pozna³em cudown± dziewczynê na ..... która zabra³a mnie do tej cudownej krainy. Od tamtej pory zag³êbiam siê w temat kiedy tylko mogê
TO JEST NIESAMOWITE!!!
Przypominam o zapoznaniu sie z regulaminem forum. Kolegê odsy³am do art. 5 pkt 5.
Tomek. |
|
|
|
 |
fafaq

|
Wys³any: Czw 28 Maj, 2009 20:33
|
|
|
Bo w ¿yciu to trzeba wszystkiego spróbowaæ ale oczywi¶cie z umiarem Zeby nie by³o OT Wczoraj siê tak zabawia³em z moj± Lub±. |
|
|
|
 |
Lalunia_90
|
Wys³any: Wto 20 Pa¼, 2009 06:31
|
|
|
| Ja równie¿ mia³am okazje ju¿ doznaæ tego typu zabaw i powiem ze by³o nawet fajnie ;) |
|
|
|
 |
loppi21
|
Wys³any: Pi± 28 Maj, 2010 14:55
|
|
|
| calowanie, paluszek a potem stosunek wszystko na tak, ale najpierw proponuje wysmarowac cale cialo oliwka, np pod pretekstem masazu, wtedy jest ze tak powiem z posligiem, fajne doznanie, niektore dziewczyby lubia przy tym dostac delikatnego klapsa |
|
|
|
 |
Euforion
|
Wys³any: Czw 29 Lip, 2010 21:50
|
|
|
w pupê bardzo lubiê jej wetkn±æ! ona te¿ wiem to uwielbia… choæ nie podstawowo!
znaczy tak powiem, czêsto gdy rozpieszczam jej cipciê, to jej siê ogromnie otwiera ta druga dziurka… jak tu nie w³o¿yæ w ni± palucha!?
mimo to, wolimy bardziej natural, ani¿eli anal! Jezu, ale pupê ma ¶wietn±, wiêc chêtnie j± pieszczê i zawsze w ni± zmieszczê! |
_________________ ¿ycie jest fajne, a nawet fantastyczne... |
|
|
|
 |
|
|