Przesuniêty przez: Tomek Nie 31 Maj, 2009 04:36 |
ROZROST PENISA |
| Autor |
Wiadomo¶æ |
red0009
|
Wys³any: Sob 30 Maj, 2009 19:25 ROZROST PENISA
|
|
|
WITAM. MIESIAC TEMU SKONCZYLEM 18 LAT..MOJ PENIS MA W ZWODZIE 17CM. CHCIALEBYM SIE DOWIEDZIEC CZY PENIS JUZ W TYM WIEKU NIE ROSNIE CZY MOZE JESZCZE TROCHE SIE POWIEKSZY. CHCIALBYM WIEDZIEC DO JAKIEGO MIEJ WIECEJ WIEKU ROZRASTA SIE PENIS I ROSNIE. DODAM ZE ZACZELEM W POZNIEJSZYM WIEKU DOJRZEWAC ,WIEM TO NP STAD ZE GDY MOI KUMPLE MIELI JUZ ZAROST NA TWARZY I ITP. JA JESSZCZEGO GO NIE MIALEM. I STOSUNKOWO POZNO ZACZELEM NABIERAC CIALA.WIEC JAK TO BYLO U WAS DO JAKIEGO WIEKU RUSL. NO I CZY W MOIM PRZYPADKU UROSNIE JESZCZE CZY TO JUZ KONIEC...???? LICZE MA KONKRETNE ODPOWIEDZI.WIEM ZE TO ZALAZY OD KAZDEGO INWIDUALNIE ALE CHYBA JEST JAKAS NORMA WIEKOWA.???
[ Dodano: Sob 30 Maj, 2009 20:30 ]
ACHA I NA ILE MOGE JESZCZE LICZYC ZE SIE ROZROSNIE???? |
|
|
|
 |
 |
Tomek
Do³±czy³: 15 Mar 2009 Posty: 414 Sk±d: Polska
|
Wys³any: Nie 31 Maj, 2009 04:35
|
|
|
Penis ro¶nie do momentu , dopóki Ty ro¶niesz, rozwijasz sie, dojrzewasz , a poniewa¿ trudno jest przewidzieæ kiedy przestaniesz sie rozwijaæ - to tak samo trudno jest powiedzieæ kiedy przestanie rosn±c penis.
Naukowo stwierdzono, ze narz±dy p³ciowe u mê¿czyzn rosn± do ok.25 roku ¿ycia (najszybciej oczywi¶cie w wieku dojrzewania); wszystko zale¿y od indywidualnych cech osobniczych...
A ile mo¿e ci urosn±æ, hmm na to pytanie raczej nikt ci nie udzieli odpowiedzi. To mo¿e byæ o 1mm do 10 cm.
Nastêpnym razem proszê pisz przy wy³±czonym Caps Locku. |
_________________ Adres mail skasowany na pro¶bê u¿ytkownika.
 |
|
|
|
 |
neowarez
|
Wys³any: Pi± 08 Sty, 2010 14:39
|
|
|
| Tomek napisa³/a | Penis ro¶nie do momentu , dopóki Ty ro¶niesz, rozwijasz sie, dojrzewasz , a poniewa¿ trudno jest przewidzieæ kiedy przestaniesz sie rozwijaæ - to tak samo trudno jest powiedzieæ kiedy przestanie rosn±c penis.
Naukowo stwierdzono, ze narz±dy p³ciowe u mê¿czyzn rosn± do ok.25 roku ¿ycia (najszybciej oczywi¶cie w wieku dojrzewania); wszystko zale¿y od indywidualnych cech osobniczych...
A ile mo¿e ci urosn±æ, hmm na to pytanie raczej nikt ci nie udzieli odpowiedzi. To mo¿e byæ o 1mm do 10 cm.
Nastêpnym razem proszê pisz przy wy³±czonym Caps Locku. |
Zawsze jeszcze istniej± p±pki które powiêkszaj± penisa |
_________________ To Moje Forum
http://diablice.dbv.pl/ |
|
|
|
 |
Emilosc_pl
|
Wys³any: Pi± 29 Sty, 2010 13:42
|
|
|
| Zgadza sie,istnieja specjalne ¿ele oraz kremy powiêkszaj±ce penisa,ale wydaj mi siê ze 17cm to standardowa d³ugo¶c i ni ma powodu do obaw. |
|
|
|
 |
loppi21
|
Wys³any: Pi± 28 Maj, 2010 14:58
|
|
|
| ja mam 14 i nie narzekam, nie liczy sie dlugosc przyrodzenia tylko sztuka pier**** kazdy ma takiego z jakiego sie urodzil, a jak jest za duzy to moze wiecej szkud narobic niz przyjemnosci, |
|
|
|
 |
Euforion
|
Wys³any: Nie 01 Sie, 2010 23:37
|
|
|
ach, ja mam zdaje siê sporego dyl±ga, co¶ ok. 24. ale...
choæ kobiety lubi± patrzeæ na tajkie fiuty, tu w realu lubi±, jak siê je dobrze dziobie...
a to mo¿na nawet 11-centymetrowym konusem! hee bo maj± p³ytkie denko
najlepiej, gdy stoi, to zawsze dziewczynom zapewnia bezpieczeñstwo!
i do góry musi staæ ga³a... boszszsz, lubiê gdy mi na nim usi±dzie!... |
_________________ ¿ycie jest fajne, a nawet fantastyczne... |
|
|
|
 |
|
|
Warning: include(./r2.php) [
function.include]: failed to open stream: No such file or directory in
/home/vemmapol/domains/forum18.pl/public_html/includes/page_tail.php on line
72
Warning: include(./r2.php) [
function.include]: failed to open stream: No such file or directory in
72
Warning: include() [
function.include]: Failed opening './r2.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in
72