Forum Erotyczne » Zobacz temat - ROZROST PENISA
Forum Erotyczne - www.forum18.pl wystawione na sprzeda¿ !
Kontakt z Adminem - Login - Forum18.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Tomek
Nie 31 Maj, 2009 04:36
ROZROST PENISA
Autor Wiadomo¶æ
red0009 

Do³±czy³: 30 Maj 2009
Wys³any: Sob 30 Maj, 2009 19:25   ROZROST PENISA

WITAM. MIESIAC TEMU SKONCZYLEM 18 LAT..MOJ PENIS MA W ZWODZIE 17CM. CHCIALEBYM SIE DOWIEDZIEC CZY PENIS JUZ W TYM WIEKU NIE ROSNIE CZY MOZE JESZCZE TROCHE SIE POWIEKSZY. CHCIALBYM WIEDZIEC DO JAKIEGO MIEJ WIECEJ WIEKU ROZRASTA SIE PENIS I ROSNIE. DODAM ZE ZACZELEM W POZNIEJSZYM WIEKU DOJRZEWAC ,WIEM TO NP STAD ZE GDY MOI KUMPLE MIELI JUZ ZAROST NA TWARZY I ITP. JA JESSZCZEGO GO NIE MIALEM. I STOSUNKOWO POZNO ZACZELEM NABIERAC CIALA.WIEC JAK TO BYLO U WAS DO JAKIEGO WIEKU RUSL. NO I CZY W MOIM PRZYPADKU UROSNIE JESZCZE CZY TO JUZ KONIEC...???? LICZE MA KONKRETNE ODPOWIEDZI.WIEM ZE TO ZALAZY OD KAZDEGO INWIDUALNIE ALE CHYBA JEST JAKAS NORMA WIEKOWA.???

[ Dodano: Sob 30 Maj, 2009 20:30 ]
ACHA I NA ILE MOGE JESZCZE LICZYC ZE SIE ROZROSNIE????

Tomek 

Do³±czy³: 15 Mar 2009
Sk±d: Polska
Wys³any: Nie 31 Maj, 2009 04:35   

Penis ro¶nie do momentu , dopóki Ty ro¶niesz, rozwijasz sie, dojrzewasz , a poniewa¿ trudno jest przewidzieæ kiedy przestaniesz sie rozwijaæ - to tak samo trudno jest powiedzieæ kiedy przestanie rosn±c penis.
Naukowo stwierdzono, ze narz±dy p³ciowe u mê¿czyzn rosn± do ok.25 roku ¿ycia (najszybciej oczywi¶cie w wieku dojrzewania); wszystko zale¿y od indywidualnych cech osobniczych...

A ile mo¿e ci urosn±æ, hmm na to pytanie raczej nikt ci nie udzieli odpowiedzi. To mo¿e byæ o 1mm do 10 cm.

Nastêpnym razem proszê pisz przy wy³±czonym Caps Locku.

neowarez 

Do³±czy³: 08 Sty 2010
Wys³any: Pi± 08 Sty, 2010 14:39   

Tomek napisa³/a
Penis ro¶nie do momentu , dopóki Ty ro¶niesz, rozwijasz sie, dojrzewasz , a poniewa¿ trudno jest przewidzieæ kiedy przestaniesz sie rozwijaæ - to tak samo trudno jest powiedzieæ kiedy przestanie rosn±c penis.
Naukowo stwierdzono, ze narz±dy p³ciowe u mê¿czyzn rosn± do ok.25 roku ¿ycia (najszybciej oczywi¶cie w wieku dojrzewania); wszystko zale¿y od indywidualnych cech osobniczych...

A ile mo¿e ci urosn±æ, hmm na to pytanie raczej nikt ci nie udzieli odpowiedzi. To mo¿e byæ o 1mm do 10 cm.

Nastêpnym razem proszê pisz przy wy³±czonym Caps Locku.

Zawsze jeszcze istniej± p±pki które powiêkszaj± penisa

Emilosc_pl 

Do³±czy³: 29 Sty 2010
Wys³any: Pi± 29 Sty, 2010 13:42   

Zgadza sie,istnieja specjalne ¿ele oraz kremy powiêkszaj±ce penisa,ale wydaj mi siê ze 17cm to standardowa d³ugo¶c i ni ma powodu do obaw.

loppi21 

Do³±czy³: 28 Maj 2010
Wys³any: Pi± 28 Maj, 2010 14:58   

ja mam 14 i nie narzekam, nie liczy sie dlugosc przyrodzenia tylko sztuka pier**** kazdy ma takiego z jakiego sie urodzil, a jak jest za duzy to moze wiecej szkud narobic niz przyjemnosci,

Euforion 

Do³±czy³: 29 Lip 2010
Wys³any: Nie 01 Sie, 2010 23:37   

ach, ja mam zdaje siê sporego dyl±ga, co¶ ok. 24. ale...
choæ kobiety lubi± patrzeæ na tajkie fiuty, tu w realu lubi±, jak siê je dobrze dziobie...
a to mo¿na nawet 11-centymetrowym konusem! hee :lol: bo maj± p³ytkie denko :-/

najlepiej, gdy stoi, to zawsze dziewczynom zapewnia bezpieczeñstwo!
i do góry musi staæ ga³a... boszszsz, lubiê gdy mi na nim usi±dzie!... :roll:

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Warning: include(./r2.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/vemmapol/domains/forum18.pl/public_html/includes/page_tail.php on line 72

Warning: include(./r2.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/vemmapol/domains/forum18.pl/public_html/includes/page_tail.php on line 72

Warning: include() [function.include]: Failed opening './r2.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/vemmapol/domains/forum18.pl/public_html/includes/page_tail.php on line 72

Twoje centrum GSM | REWOLUCJA w papeniu!