Mam powa¿ny problem by³em dzi¶ u mojej ciotki mieszka sama z dzieæmi , m±¿ j± opu¶ci³ , zauwazy³em ja jej syn ma 20 lat bez krepacji lapie ja za cycki i za tylek a ja niedawno patrzylem sie jej pod spudnice bo siedzialem na przeciwko niej widzialem jej uda ale ona sama tak usiadla ona to widziala ale niebylismy sami i nic nie mowila , morze ja przeprosci i pogadac z nia o sexie i morze zaproponowac pieszczoty bo jestem w 20% pewny ze by sie zgodzila jak bysmy byli sami , i jeszcze jedno morze wygadac mojej mamie o tej spudnicce mamy z sreedni kontakt z ta ciotka jak myslicie ryzykowac dalej a moze wspolna kapiel lub noc , prosze pomocy
A co by¶cie powiedzieli je¶li jeszcze raz bym do niej poszed³ i sprobowac zajrzec pod spudniczke lub w cycuszki , mam 20lat i jeszcze jedno pytanie co w tedy miala w glowie moja ciocia jak to sie wszystko dzialo ?
[ Dodano: Nie 19 Cze, 2011 04:16 ]
By³em wczoraj u niej i zaglada³em jej pod spudniczke , mia³a miniówke .Ona to widziala, nawet jak zamiatala podloge na przeciwko mnie to sie patrzylem na cycki i cipke a ona nic kompletnie nic nawet na samym poczatku mnie przylapala .Potem poszala niby spac a ja siadlem i jej tam zagladalem a ona otworzyla pare razy oczy o nic , powiedzcie czemu mi sie zwrocila uwagi i czy jak nic nie mówi to czy mogê sobie tak bezczelnie podgladaæ
[ Dodano: Nie 10 Lip, 2011 20:07 ]
dodam ze ona prowadzi taki rozrywkowy tryb zycia lubi imprezki i jest troche " zniszczona" pod tym wzgledem i nie utrzymujemy z nia kontaktu
Ostatnio zmieniony przez kondi123 Nie 26 Gru, 2010 17:46, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Warning: include(./r2.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/vemmapol/domains/forum18.pl/public_html/includes/page_tail.php on line 72
Warning: include(./r2.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/vemmapol/domains/forum18.pl/public_html/includes/page_tail.php on line 72
Warning: include() [function.include]: Failed opening './r2.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/vemmapol/domains/forum18.pl/public_html/includes/page_tail.php on line 72