Forum Erotyczne » Zobacz temat - Mieszkanie w cztery... Trojmiasto
Forum Erotyczne - www.forum18.pl wystawione na sprzeda¿ !
Kontakt z Adminem - Login - Forum18.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Mieszkanie w cztery... Trojmiasto
Autor Wiadomo¶æ
neo~ 

Do³±czy³: 01 Mar 2009
  Wys³any: Nie 01 Mar, 2009 17:05   Mieszkanie w cztery... Trojmiasto

Witam! Mysleliscie kiedy¶ o zyciu studenta mieszkaj±cego w cztery osoby w jednym mieszkaniu?? Wpad³em na do¶æ ciekawy pomys³. Od lipca chcia³bym wynaj±æ mieszkanie, najlepiej gdzie¶ w okolicy Trójmiasta. Szukam jednego ch³opaka i dwóch dziewczyn (ja ch³opak) którzy chcieli by poczuæ siê WOLNI we w³asnym mieszkaniu :) Chodzi o to aby zgraæ ma³± przyjacielsk± ekipe do wspolnego mieszkania. W tej WOLNO¦CI jak to uj±³em chodzi mi o to, ¿e bez wstydu mogê sobie chodziæ nago po domu, spaæ i budzic siê nago bez zadnych skrópo³ow ze mnie ktos zobaczy, masturbowaæ siê i lataæ nago nawet w kuchni :P :) Nieraz moze jakie¶ imprezki, sesje foto dla zabawy, wspolna popijawa, jak to m³odzi ludzie :) Jestem normalny :P Lubie poprostu nago¶æ a jesli uda³by siê ten plan by³oby super, ciekawy jestem czy by³by w ogole ktos zainteresowany tak± opcj± :))

zila 
Pozycjonerka
to ja!

Zaproszone osoby: 10
Do³±czy³a: 03 Lis 2008
Wys³any: Pon 02 Mar, 2009 23:15   

¿yczê Ci, by¶ dziêki temu forum znalaz³ 3 osoby z Trójmiasta, które chcia³y by pój¶æ na taki uk³ad.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Warning: include(./r2.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/vemmapol/domains/forum18.pl/public_html/includes/page_tail.php on line 72

Warning: include(./r2.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/vemmapol/domains/forum18.pl/public_html/includes/page_tail.php on line 72

Warning: include() [function.include]: Failed opening './r2.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/vemmapol/domains/forum18.pl/public_html/includes/page_tail.php on line 72

Twoje centrum GSM | REWOLUCJA w papeniu!